Опис до патенту на корисну модель № 137119 "Спосіб міжрядного обробітку посівів просапних культур" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
Спосіб міжрядного обробітку посівів просапних культур включає обробіток захисних зон рядка ротаційними голчастими дисками або борінками. Додатково зона міжрядь посівів обробляється симетрично розміщеними ротаційними борінками з однаковою або різною шириною захвата і кутом атаки кожного диска борінки. Зона міжряддя між дисками борінок обробляється симетрично розміщеними плоскорізальними сегментами під однаковим кутом їх атаки, які працюють на глибині обробітку до 4…6 см
Keywords: міжрядний обробіток посівів просапних культур; сільське господарство; обробіток ґрунту