Обґрунтування основних параметрів гідродинамічного нагрівача пастеризаційної установки - Тристан, Р. В. (My University, 2021)
Пастеризація молока є надзвичайно важливим етапом забезпечення якості молока та збільшення терміну його зберігання. Розмноження бактерій може бути зведене до мінімуму тільки з використанням нагрівача молока.
Keywords: пастеризація молока; зберігання молока; гідродинамічний нагрівач