Опис до патенту на корисну модель № 122058 "Вітроустановка з похилою віссю обертання" - Баліцький, Р. В.; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Нетреба, Ю. Ю.; Шапоренко, Д. О. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Вітроустановка з похилою віссю обертання включає поворотну вісь з генератором, лопать, розтяжки. Установка оснащена декількома лопатями спіральної форми, фронтальна поверхня яких виконана аеродинамічно шорсткою
Keywords: вітроустановка; поворотна вісь з генератором; лопать; розтяжки; аеродинамічна шорстка