Теоретична механіка. Динаміка матеріальної точки: навчально-методичний посібник - Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr; Антонова, Галина Володимирівна; Антонова, Галина Владимировна; Antonova, Halyna; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Verchkov, Oleksandr; Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; et al. (Люкс, 2021)
У даному навчально-методичному посібнику представлені матеріали з теоретичної механіки з розділу «Динаміка матеріальної точки». Розглянуто загальні положення динаміки, наведені короткі теоретичні відомості, розібрані приклади, що дозволяє в найкоротші терміни самостійно засвоїти і повторити програму курсу. Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів зі спеціальностей: 208 «Агроінженерія» (галузевий стандарт вищої освіти України ГСВО ОПП) та програмі навчальної дисципліни «Інженерна механіка. Теоретична механіка».
Keywords: динаміка матеріальної точки; коливальний рух матеріальної точки; динаміка відносного руху; динаміка невільної матеріальної точки; проектування об'єктів; вивчення законів руху; теоретична механіка; посібник; студент; механічні процеси