Основи впровадження інноваційних технологій навчання фізиці: навчальний посібник - Атаманчук, П. С.; Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia (Кам’янець-Подільський: Абетка- НОВА, 2007)
Навчальний посібник присвячений відображенню основ проектування та впровадження інноваційних технологій навчання фізиці, що мають реальні можливості активно розвиватися в умовах переходу на сучасні стандарти фізичної освіти. Вибір технологій автори здійснили суб’єктивно: він ґрунтується на власному' досвіді і досвіді роботи вчителів, на вивченні публікацій, не завжди доступних масовому читачеві. В описі та аналізі низки питань реалізовано прагнення максимально відобразити як авторський підхід, так і його розвиток у працях дослідників. Навчальний посібник розрахований на науково-педагогічних працівників, вчителів природничо-математичних дисциплін, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів
Keywords: навчальний посібник; інноваційні технології навчання фізиці; фізична освіта; фізика