Роль пастеризації молока у процесі зберігання - Якубовська, В. В.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla (ТДАТУ, 2020)
Розглянуто процес пастеризації молока, та наведені температури.
Keywords: студент; магістрант; збірник; пастеризація; ультрапастеризація; молоко