Зовнішньоекономічна діяльність в Україні - Фірсова, О. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Зовнішньоекономічна діяльність є однією з основних форм економічних відносин України з іноземними країнами, джерелом товарів, виробництво яких неможливо всередині країни, також доходів від експортно-імпортних операцій. Для багатьох країн, де з певних причин відсутні виробничі процеси, зовнішньоекономічна діяльність – єдиний спосіб забезпечення себе необхідними товарами
Keywords: економічні відносини; зовнішньоекономічна діяльність; соціально-економічний розвиток