Управління збутовою діяльністю підприємства - Болтянський, О.; Нестеренко, Світлана Анатоліївна; Нестеренко, Светлана Анатольевна; Nesterenko, Svitlana (Бережани, 2020)
Спільна реалізація стратегічних і тактичних управлінських рішень підприємства щодо збуту товарів сприяє формуванню оптимальної системи збутової діяльності з урахуванням запитів споживачів і можливостей підприємства стосовно їх задоволення з найбільшою ефективністю для обох сторін.
Keywords: система управління; процес маркетингової діяльності; управління збутовою діяльністю; маркетингова політика; тактичні управлінські дії