Дослідження тягово-енергетичних показників гусеничного трактора ВТ-150Д при роботі на різних агрофонах: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Вініченко, Євген (ТДАТУ, 2021)
Трактори є основними енергетичними засобами для виконання технологі-чних операцій у різних галузях виробництва. Вони широко використовуються у сільському господарстві, зокрема, у землеробстві і тваринництві. Порівняльний аналіз колісних і гусеничних машин при експлуатації їх у важких дорожніх умовах показує перевагу гусеничних по таких найважливіших показниках, як прохідність, продуктивність, маневреність, тягово-зчіпні якості, зручність і надійність роботи.
Keywords: розрахунки; гусеничний трактор ВТ-150Д; тягово-енергетичні показники; дослідження