Маркетингова складова в діяльності підприємницької структури - Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa; Краснов, Д. О. (ТДАТУ, 2021)
ТОВ «ГЛАЗ СІСТЕМС» демонструє стабільний розвиток і ефективність, нарощує свій потенціал і розширяє географію успішно реалізованих проектів. Система GLAZ увійшла в статус стратегічних партнерів компанії Microinvest, лідера болгарського ринку з бухгалтерського та товарооблікового програмного забезпечення. У неї більше 50000 унікальних користувачів у Болгарії, і більше за 8000 – у СНД. На міжнародному рівні вона працює у 26 країнах світу, що свідчить про її ефективність.
Keywords: аутсорсингова компанія; система контролю касових операцій; компанія GLAZ; менеджмент; касова дисципліна