Вибір раціональної технологічної схеми очищення стічних вод накладенням магнітного поля - Яценко, В. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Стічні води утворюються на підприємствах машинобудування, металообробки, металургії, транспорту і навіть сільського господарства. Протягом останнього десятиліття склад стічних вод таких підприємств зазнав значні зміни. Це пов'язано зі зниженням об'єму стічних вод внаслідок застосування виробничих процесів, які зберігають водні ресурси, відмовою від будівництва локальних очисних споруд та ін
Keywords: очищення стічних вод; магнітне поле; водні ресурси; очисні споруди