Репутація фірми в епоху соціальних медіа - Будько, Ю. С. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
У сучасному світі цифрові технології стали частиною повсякденного життя людей, а соціальні мережі – головною платформою для спілкування, пошуку інформації та формування громадської думки. З кожним роком зростає вплив онлайн-середовища на ділову репутацію підприємств і брендів. Сьогодні імідж організації формується не тільки через традиційні канали комунікації, а й у віртуальному просторі, де будь-який користувач може залишити коментар, поділитися враженнями чи висловити обурення. В умовах миттєвого поширення інформації маркетологи стикаються з новими викликами у збереженні репутації фірми, адже кожне повідомлення, допис або реакція можуть мати значний вплив на сприйняття бренду.
Keywords: репутація; соціальні медіа; PR-фахівці; маркетологи