Знаходження найкоротших шляхів між усіма парами вершин графа - Ніконенко, О. А.; Онищенко, Галина Олександрівна; Онищенко, Галина Александровна; Onyshchenko, Halyna (ТДАТУ, 2019)
За допомогою системи MAPLE реалізувати алгоритм визначення найкоротших шляхів між усіма парами вершин графа.
Keywords: система MAPLE; networks; алгоритм; матриці AllPairs