Сталий розвиток місцевих громад в умовах децентралізації: монографія - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna; Сокіл, Олег Григорійович; Сокол, Олег Григорьевич; Sokil, Оleh; Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii; Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna (My University, 2019)
У монографії розглянуто питання: «Вектор розвитку ОТГ як основа сталого розвитку», «Реалізація державної політики розвитку об’єднаних територіальних громад в умовах децентралізації», «Стан обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку аграрних підприємств України»
Keywords: сталий розвиток; державна політика; територіальні громади; децентралізація; обліково-аналітичне забезпечення; аграрні підприємства України; місцеве самоврядування