Теорія сталого руху машинно-тракторного агрегату з причіпною гичкозбиральною машиною - Beloev, H.; Ivanovs, S.; Ігнатьєв, Євген Ігорович (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: Застосування при збиранні гички цукрового буряку асиметричних машинно-тракторних агрегатів є цілком виправданим. При цьому під стійким рухом такого збирального агрегату варто розуміти такий, за якого відхилення траєкторії його переміщення під впливом випадкових збурювальних факторів (збуреної траєкторії), від траєкторії за відсутності дії цих факторів (незбуреної траєкторії), перебуває в межах припустимих значень. Ці припустимі значення можуть розглядатися такими агротехнічними вимогами, які забезпечують якість виконання технологічного процесу збирання гички за одночасного зменшення енерговитрат, надійністю роботи тощо.
Beloev H., Ivanovs S., Ігнатьєв Є. І. Теорія сталого руху машинно-тракторного агрегату з причіпною гичкозбиральною машиною. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 118-121.
Keywords: цукровий буряк; збирання; машинно-тракторні агрегати; зрізання гички буряків