Розробка захисного пристрою групи асинхроних двигунів на базі аналога лямбда-діода - Понятих, М. О.; Мінкін, О. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
Розробити захисний пристрій групи асинхронних двигунів з сучасним датчиком температури на базі аналога лямбда-діода.
Keywords: асинхронні електродвигуни; теплове реле; терморезистор; мікроконтролер АТМЕGA328P-РU