Маркетингові комунікації в соціальних мережах - Фурса, В. А. (ТДАТУ, 2019)
У статті з’ясовано основні напрями маркетингової діяльності у соціальних мережах, визначено сутність комунікацій у маркетингу та окреслено особливості здійснення комунікаційних заходів у мережевих спільнотах.
Keywords: маркетингова діяльність; маркетинг; бренд; персональний брендинг; репутаційний менеджмент