Стимулювання праці як багатокомпонентний фактор ефективної діяльності працівників - Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla (My University, 2005)
На матеріалах власних досліджень і з викладом найважливіших висновків в статті систематизовано розглядаються трудові відносини, організація праці, її стимулювання, проблеми сільськогосподарської зайнятості, практичні питання управління працею та її оплатою в господарстві.
Keywords: трудові відносини; організація праці; проблеми сільськогосподарської зайнятості; преміювання; депреміювання; прогресивні доплати; регресивні утримання; оплата праці; система стимулювання праці