Асоційованість водорості PLEUROCHLORIS COMMUTATA з іншими представниками альгоугруповань меліорованих агроценозів зони типового землекористування ДПДГ ІТСР «Асканія - нова» - Щербина, Валентина Вікторівна; Щербина, Валентина Викторовна; Shcherbyna, Valentyna (My University, 2018)
У статті розглянута асоційованість виду Pleurochloris commutata Pascher 1925 з іншими представниками альгоугруповань зрошуваних агроценозів зони типового землекористування ДПДГ ІТСР «Асканія-Нова». Наведений кількісний та якісний аналіз пов 'язаності виду з водоростями альгоугруповань зрошуваних земель ДПДГ ІТСР «Асканія-Нова»
Keywords: Pleurochloris commutata; асоційованість видів; зрошувана богара; альгоугруповання