Агроекономічна та енергетична оцінка елементів технології вирощування сортів гороху в умовах Південного Степу України - Капінос, Марина Володимирівна; Капинос, Марина Владимировна; Kapinos, Maryna (ОЛДІ-ПЛЮС, 2019)
Серед зернобобових культур найбільшого поширення має горох посівний, який характеризується високим рівнем екологічної пластичності. Степова зона України належить до провідних регіонів України, які мають високі потенційні можливості для збільшення зерновиробництва та отримання високої його економічної ефективності.
Keywords: рослинництво; біологізація; зернобобові культури; горох посівний; технології вирощування гороху посівного