Напрями зниження професійного ризику в АПК - Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rogach, Yurii; Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (ТДАТУ, 2012)
UK: Стаття присвячена обґрунтуванню професійних ризиків, що виникають під час проведення робіт (зокрема механізованих) та напрямів їх зниження в сільському господарстві. RU: Статья посвящена обоснованию профессиональных рисков, возникающих во время проведения работ (в частности механизированных) и направлений их снижения в сельском хозяйстве. EN: The article is devoted to substantiation of occupational risks arising during the works (mechanized in particular) and directions of their decline in agriculture.
Направления снижения профессионального риска в апк
Direction reducing of occupational risks in agriculture
Keywords: професійний ризик; механізовані процеси; охорона праці; сільське господарство; потенційні небезпеки; нещасні випадки на виробництві; виробничий травматизм