Опис до патенту на корисну модель № 107557 "Культиватор-рослинопідживлювач" - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Чаплінський, Андрій Петрович; Чаплинский, Андрей Петрович; Chaplinskyi, Andrii; Сіладій, А. В. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Культиватор-рослинопідживлювач містить раму з причіпним пристроєм та приєднаними до неї секціями робочих органів, на гряділях яких за допомогою призм та призматичних стержнів з боковими тримачами закріплені стійки робочих органів. На кінцях призматичних стержнів виконані наскрізні отвори, а їх грані повернені навкруг поздовжньої осі відносно граней основних частин стержнів на кут 45°
Keywords: культиватор-рослинопідживлювач; рама; робочі органи; призматичні стержні; поздовжня ось; сільськогосподарське машинобудування; машина для обробітку ґрунту; машина для розпушування ґрунту; обробіток ґрунту