Опис до патенту на корисну модель № 107562 "Ґрунтообробний робочий орган" - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Ґрунтообробний робочий орган містить ведучий вал, ексцентрик, різальну лопатку, штовхач зі стійкою, маточину. На штовхачі виконана різьба та встановлена самофіксуюча гайка з нейлоновою вставкою
Keywords: ґрунтообробний робочий орган; ведучий вал; ексцентрик; різальна лопатка; штовхач; маточина