Особливості індустрії гостинності - Ротань, П. О. (ТДАТУ, 2020)
Індустрія гостинності має дуже багато особливостей, а її розвиток є важливим елементом туристичного ринку.
Keywords: готельна індустрія України; готелі; управління підприємствами; індустрія гостинності; сфера гостинності