Особливості застосування проектної технології для розвитку творчого потенціалу майбутніх інженерів аграрного профілю - Тітова, Олена Анатоліївна; Титова, Елена Анатольевна; Titova, Olena (Запоріжжя : Класичний приватний університет, 2020)
Професійна підготовка сучасного інженера, зокрема для агропромислового виробництва, спрямована на розвиток у студента тих якостей, які забезпечать його здатність до майбутньої інноваційної інженерної діяльності, що визначено у вигляді вимог до змісту та результатів освіти у вищих навчальних закладах у стандарті вищої освіти та програмних компетентностей у освітньо-професійній програмі підготовки фахівців
Keywords: підготовка сучасного інженера; агропромислове виробництво; творчий потенціал майбутніх інженерів; інноваційна інженерна діяльність