Особливості розвитку каліфорнійської щитівки та захист насаджень черешні від неї в умовах Півдня України - Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia (My University, 2006)
Наведено особливості розвитку каліфорнійської щитівки на черешні. Здійснено польову оцінку ефективності інсектицидів проти шкідника. Звернуто увагу на складність захисту проти каліфорнійської щитівки на цій культурі
Keywords: насадження черешні; каліфорнійська щитівка; сезонна динаміка чисельності; інсектициди; ефективність дії