Аналіз способів сушіння зернових культур - Кушнір, О. С.; Мехтієва, С. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Наведені способи сушіння зернових культур
Keywords: зернові культури; сушіння; зерно; технологічний тепломасообмінний процес; термодинамічні властивості; теплофізичні властивості