Розвиток бухгалтерського обліку - Зарубаєва, Олена (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Зародження певних господарських відносин в соціумі вимагало створення дієвих прийомів визначення наявного у власника майна та контролю за його використанням цього майна. Бухгалтерський облік з часом еволюціонує, на кожному етапі так званої еволюції суспільства розширюються, уточняються та переглядаються його теоретичні основи і практика здійснення.
Keywords: господарські відносини; становлення обліку; бухгалтерський обік