Параметральні прийоми моделювання масопереносу часток для еліпсоїдного сфероїда на прикладі сперміїв тварин - Федюшко, Марина Петрівна; Федюшко, Марина Петровна; Fediushko, Maryna (ТДАТУ, 2013)
UK: Пропонується математична модель процесу масопереносу часток кріоконсервуючого середовища до поверхні біологічних об'єктів за наявності акустичних коливань. RU: Предлагается математическая модель процесса массопереноса частиц криоконсервующей среды к поверхности биологических объектов при наличии акустических колебаний. EN: The mathematical model of process of carry those the mass of particles of kriocanning environment is offered to the surface of biological objects at presence of acoustic vibrations.
Параметральные приемы моделирования массопереноса частиц для эллипсоидного сфероида на примере спермиев животных
Parametral'ni receptions of design to carry those the mass of particles for ellipsoid spheroid of step example of sperm of animals
Keywords: еліпсоїдний сфероїд; біологічний об’єкт; середовище; математична модель; кріоконсервуюче середовище