Керування технологічним процесом очищення зерна на зернопунктах за мінімумом питомих витрат електроенергії - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Никифорова, Л. Є.; Карпова, О. П. (My University, 2010)
UK: Запропоновано для керування процесом очищення зерна на зернопунктах на практикувати використання номограм, які зв’язують усі фактори, які впливають на питомі витрати електроенергії. RU: предложено для управления процессом очистки зерна на зернопунктах практиковать использование номограммами, связующими все факторы, которые влияют на удельный расход электроэнергии. EN: It is offered for governing process peelings grain in practice to use the номограммами, connecting all factorahs, which influence up-on specific consuption electric powers.
Управление технологическим процессом очистки зерна на зернопунктах по минимуму удельного расхода электроэнергии
Technological process management peelings grain on corn points on minimumu specific consuption to electric energy
Keywords: раціональне використання електроенергії; питомі витрати електроенергії; номограми