Опис до патенту на корисну модель № 61554 "Стопорний пристрій причепа" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2011)
Стопорний пристрій причепа, що включає приєднаний до направляючої станини корпус, в якому встановлений фіксуючий стержень, робоча та зворотна пружини, пневмопривод, який відрізняється тим, що фіксуючий стержень приєднаний з можливістю відносного осьового переміщення безпосередньо до діафрагми пневматичного привода
Keywords: автомобілебудування; пристрій, що фіксує положення передньої осі причепа відносно рами; фіксація поворотного круга автомобільних причепів в положенні прямолінійного руху