Вплив інтернет-комунікації на діяльність підприємства - Снопкова, О. (ФОП Однорог Т. В., 2021)
Оцінюючи реалії українського ринку послуг у плані розвитку і використання комп’ютерних технологій, важливо відмітити, що зараз весь бізнес підприємств переміщується в Інтернет, тому будь-якому підприємству треба мати стратегію своєї діяльності. Якщо у підприємства немає подібної стратегії, то у нього немає майбутнього.
Keywords: Інтернет-комунікації підприємств; економіка; застосування Інтернет-комунікацій; концепція Інтернет-комунікацій