Гідродинамічна установка кавітаційного пастеризатора молока - Кубенко, М. П. (ХДУХТ, 2020)
Запропонована установка для кавітації молока забезпечує ефективну спрощену технологію кавітації молока, зниження витрат енергії в декілька раз, зменшення металоємності та збільшення продуктивності устаткування і дозволяє підвищити якість та харчову цінність пастеризованого молока.
Keywords: гідродинамічна установка; молоко; пастеризація; кавітація молока