Підвищення продуктивності і надійності прес-грануляторів з кільцевої матрицею - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2019)
Прес-гранулятори широко використовуються аграріями як інструмент для підготовки кормів та переробки відходів сільського господарства.
Keywords: прес-гранулятори; гранульовані корми