Аналіз позитивних аспектів пресування – гранулювання кормів - Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn; Червоткіна, Олександра Олександрівна; Червоткина, Александра Александровна; Chervotkina, Oleksandra (My University, 2021)
Штучне сушіння кормових культур з наступним гранулюванням є одним з найбільш раціональних методів заготівлі кормів. Він прийнятний як для збирання трав'янистих бобових культур, так і злакових, які зазвичай забираються на сіно, силос і навіть на зерно.
Keywords: гранулювання; якість комбікормів; поживні речовини; приготуванні сіна; каротин