Кодекс Честі Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (Мелітополь, ТДАТУ, 2021)
Кодекс Честі Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного розроблений з урахуванням досвіду і зразків кращих університетів України, європейської спільноти. Метою зазначеного Кодексу Честі є визначення загальні моральні принципи та правила етичної поведінки осіб, що працюють і навчаються в університеті, якими вони мають керуватись у своїй діяльності. Текст Кодексу Честі ТДАТУ формувався на основі пропозицій громади університету, органів студентського самоврядування та профспілкової організації.