Теоретичні основи інтерактивних технологій навчання - Журавель, В. П.; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: У статті розглянуті теоретичні основи інтерактивних технологій навчання. Обгрунтовано основні проблеми, які виникають в процесі впровадження інтерактивних методів в навчальний процес. Розглянуто пасивну, активну та інтерактивну моделі навчання і проведено їх порівняння. EN: The theoretical basics of interactive learning technologies are considered in the article. The basic problems that arise in the process of implementation of interactive methods in the educational process are substantiated. Passive, active, and interactive learning models have been considered and compared.
Theoretical basics of interactive technology of learning
Keywords: теоретичні основи; інтерактивні технології навчання; критерії оцінки; моделювання навчання; урок; навчально-пізнавальна діяльність; theoretical foundations; interactive learning technologies; evaluation criteria; modeling of training; lesson; educational and cognitive activity