Теоретичні основи електротехніки, частина 3: робочий зошит до лабораторних занять для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної форми навчання - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (ТДАТУ, 2019)
Метою лабораторних занять з дисципліни «Теоретичні основи електротехніки» є навчання студентів методам розрахунку електромагнітних процесів і відповідних перетворень енергії, засвоєння основних понять та законів, пов’язаних з практичним використанням електричних та магнітних явищ, оволодіння методами аналізу електричних кіл постійного та змінного струмів.
Keywords: електротехніка; струм; напруга; генератор