Організація управління кар’єрою персоналу на підприємстві - Шило, А. С. (ТДАТУ, 2018)
Ринкові умови формують високі вимоги до рівня кваліфікації персоналу сучасного підприємства, знань і професійних навичок працівників. За таких умов стає проблема ефективного підвищення за кар’єрною сходинкою. Важливим завданням кожного керівника є правильна організація власної кар’єри та кар’єри своїх співробітників, а також формування злагодженої команди яка буде ефективно працювати для досягнення встановлених цілей
Keywords: ринкові умови; кар’єра; розвиток кар'єри; персонал; планування кар’єри