Розробка механізованої потоково-технологічної лінії приготування коренеплодів для свиноферми фермерського господарства «Олена» Приморського району Запорізької області з розробкою дозатора коренеплодів: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр - Шпорін, Іван Андрійович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект складається з пояснювальної записки, яка виконана на 80 сторінках, та 6 аркушів креслярських робіт. Пояснювальна записка містить 6 розділів, 1 рисунок, 23 таблиці та 31 джерело технічної та спеціальної літератури. Мета проекту – розробка механізованої потоково-технологічної лінії приготування коренеплодів для свиноферми фермерського господарства «Олена» Приморського району Запорізької області.
Keywords: свині; структура стада; коренеплоди; ферма; механізована технологічна лінія; оптимальний варіант; дозатор; технічне обслуговування; охорона праці; питомі приведені витрати; рентабельність виробництва