Опис до деклараційного патенту на винахід № 30450 "Робочий орган розвантажувача кормів" - Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Стефановський, Б. С. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2000)
Робочий орган розвантажувача кормів який містить раму з механізмом переміщування робочого органу, виконаного у вигляді дискового тримача з ріжучими елементами, розміщеними на диску, і привод, відрізняється тим, що ріжучі елементи виконані двосторонніми з можливістю коливання на вертикальних штирях, встановлених по периферії диску
Keywords: розвантажувач кормів; робочий орган; дисковий тримач; ріжучі елементи; сільське господарство; механізація тваринництва; вивантаження консервованих кормів