Електроди суперконденсаторів на основі композиційних матеріалів - Шквиря, В. В.; Тригуб, М. С.; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2019)
Метою статті є дослідження технології створення електродів суперконденсаторів на основі активованого вугілля та гетероструктур на основі оксидів перехідних металів. Для вирішення поставленої мети необхідно було провести дослідження в двох напрямах: 1. виготовлення електроду на основі активованого вугілля; 2. виготовлення електроду на основі гетероструктури ZnO:Al/porous-CdTe/CdTe.
Keywords: електроди суперконденсаторів; активоване вугілля; зберігання енергії; гетероструктури; фізика