Шляхи подолання проблеми енергозабезпечення та енергозбереження об’єктів АПК - Болтянський, Борис Володимирович; Boltianskyi, Borys; Сиротюк, Степан Васильович; Болтянський, Олександр Борисович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
В умовах повномасштабної війни можливості для аграрних підприємств диверсифікувати джерела енергопостачань є вкрай обмеженими, оскільки потребують значних інвестицій. Тому надмірна залежність від централізованих джерел енергопостачання, а також високих світових цін на паливно-енергетичні ресурси, містять значні ризики для багатьох підприємств АПК.
Keywords: АПК; енергопостачання