Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра спеціальності F3 (122) «Комп’ютерні науки» - Шаров, Сергій Володимирович; Лубко, Дмитро Вікторович; Зінов’єва, Ольга Геннадіївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Методичні рекомендації розроблено для ознайомлення здобувачами вищої освіти з вимогами, правилами оформлення та оцінюванням кваліфікаційних робіт на здобуття ступеня бакалавра. Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю F3 (122) «Комп`ютерні науки» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: правилами оформлення; кваліфікаційна робота бакалавра