Інвестиційне забезпечення розвитку соціального капіталу - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2021)
Інвестиції в соціальний капітал – це вкладення різноманітних ресурсів у формування норм та цінностей, укріплення довіри, встановлення зв’язків, розвиток співробітництва з метою покращення якості життя та добробуту окремих індивідів та суспільства в цілому.
Keywords: соціальний капітал; мезорівні інвестиції; мікрорівні інвестиції; соціальний капітал макрорівня; суб’єкти мегарівня