Деклараційний патент на винахід № 69768 А "Пристрій для ворушіння насіння сільськогосподарських культур" - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Мітков, Б. В.; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr (My University, 2004)
Винахід відноситься до сільськогосподарського машинобудування і може бути використаний для ворушіння насіння сільськогосподарських культур під час їхнього повітряно-сонячного сушіння
Keywords: машинобудування; ворушіння насіння; повітряно-сонячне сушіння