Перспективи інноваційного розвитку - Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita; Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (My University, 2021)
В аграрному секторі нашої країни простежується за останні роки позитивна динаміка та збільшення обсягів виробництва сільськогосподарської продукції. Галузь є одною з основних бюджетоутворюючих сфер економіки та займає друге місце у товарній структурі експорту. Але, водночас з нарощуванням обсягів рослинництва, вітчизняне м’ясо-молочне виробництво знаходиться у стані стагнації.
Keywords: товаровиробники; аграрний сектор; патенти сільськогосподарської сфери; інноваційні продукти; інноваційні послуги