Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська): методичні рекомендації для організації самостійної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 071 «Облiк і оподаткування» (на основі повної загальної середньої освіти) - Жукова, Тетяна Василівна; Жукова, Татьяна Васильевна; Zhukova, Tetiana (ТДАТУ, 2020)
Для другого етапу навчання, який включає професійну освіту, важливим є «навчити студента опановувати професійну термінологію, оперувати спеціальною термінологією, аргументовано висловлювати власну думку, аналізувати факти, опонувати та вміти вести дискусію». Необхідно звертати увагу на самостійну роботу з додатковими джерелами (глосаріями, енциклопедіями, словниками, базами даних), що забезпечує можливість зіставлення матеріалу, узагальнення, порівняння, аналізу, класифікації
Keywords: студент; вивчення мови; етапи навчання