Дослідження впливу режимних та конструктивних параметрів на енергетичні характеристики завантажувальної норії потокових ліній зерноочисного агрегату ЗАВ-25 - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Бобирь, А. (Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, 2017)
Досліджений вплив режимних та конструктивних параметрів на енергетичні характеристики завантажувальної норії потокових ліній зерноочисного агрегату ЗАВ-25. Для вирішення задачі використаний метод планування математичного експерименту.
Keywords: електропривод; енергетична характеристика