Вплив агротехнічних факторів вирощування на урожайність пшениці озимої в умовах Південного Степу України - Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia (My University, 2018)
Пшениця озима широко вирощується в Україні із застосуванням сучасної інтенсивної технології, яка полягає в оптимізації умов вирощування на всіх етапах росту та розвитку рослин. Вона передбачає розміщення культур після кращих попередників, використання високопродуктивних сортів, застосування добрив на заплановану врожайність та інтегровану систему захисту рослин від бур’янів, хвороб та шкідників.
Keywords: пшениця озима; обробка насіння; польові дослідження; урожайність